Η φιλοσοφία μου

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Είμαι οικονομολόγος με εξειδίκευση στον εσωτερικό έλεγχο και την εταιρική διακυβέρνηση, με προϋπηρεσία άνω των είκοσι ετών, έχοντας ξεκινήσει από τις "big 5" (Andersen & PwC), συνεχίζοντας στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, χημικών και αεροπορικών εταιρειών.

Αποφοίτησα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Σχολή Οικονομικών) και συνέχισα τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης (MAcc στη Διεθνή Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση) και στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου (MSc in Internal Auditing and Management), ενώ είμαι Διδάκτορας Εσωτερικού Ελέγχου και Εταιρικής Διακυβέρνησης και μεταδιδάκτορας στην αποτελεσματικότητα των συστημάτων ελέγχου από το ΕΚΠΑ.

Διατηρώ τη θέση του Ανώτερου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Προέδρου της Εκπαιδευτικής Επιτροπής του Association of Certified Public Accountants International (ACPAI). Επιπλέον, εκπροσωπώ τον International Compliance Association στις συνεργασίες με τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα.

Είμαι πιστοποιημένος FCPA, CPIA, καθώς και post prof.GRC.

Παράλληλα διδάσκω λογιστική και εσωτερικό έλεγχο σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο ΕΚΠΑ, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Πατρών, Escem (France), Ελληνικό Διεθνές Πανεπιστήμιο, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στην Epsilon Net.

Είμαι συγγραφέας βιβλίου στον εσωτερικό έλεγχο με άνω των είκοσι δημοσιεύσεων.